First Previous 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 ... 50 100 150 200 201  Next Last


Debrecen-Vasas - Szurkolói szemmel


Mintegy 70-80 Vasas szurkoló utazott le Debrecenbe, ami a hétfői napot tekintve egész szép létszám... A mérkőzés 15 perccel késöbb kezdődött az eredetileg kiírt 18 óránál, mert csapatunk busza még Budapesten dugóba keveredett...A mérkőzés elején nyomott a Debrecen, és sajnos a 12. percben meg is szerezte a vezetést... Érdekes volt, ahogy a helyi műsorközlő minden egyes alkalommal úgy konferálta fel az eseményeket, hogy a bajnok és Szuperkupa-győztes csapat és ezekután az éppen aktuális mondanivaló, ami ez alkalommal a gólszerző, Sidibe neve volt.


A 36. percben viszont sikerült egyelnítenünk! Gyánó rúgott be egy szabadrúgást és a kapu előtt a helyi műsorközlő által csak Jancsicsként emlegetett Ivan Janjics azemfülesen érkezve a kapuba kotorta azt! 1-1.


Még a félidő legvége előtt Lázok kihagyott egy hatalmas helyzetet, pedig milyen jó is lett volna góllal befejezni az első félidőt!


A második félidőben sajnos ismét hamar gólt kaptunk, a Debrecen szerb játékosa, Bojan Brnovics talált a kapunkba... Ugyan a többség már lemondott akár egy pont megszerzésének lehetőségéről is, a mérkőzés 91. percében sikerült gólt szereznünk Gyánó révén! Ekkor azért a létszámhoz képest alaposan megdörrent a vendégszektor!


A bíró véget vetett a mérkőzésnek, lepacsiztuk a játékosainkat, de valószínüsíthető volt, hogy ezzel még nincs vége az eseményeknek... a mérkőzés után incidens érte a vendégszektornál várakozó szurkolóinkat, és ellopták tőlük a kocsijuk mellett a földön egy szatyorban elhelyezett dobot illetve drapériát...


HAJRÁ VASAS!


Németh Balázs

Németh Balázs


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown