First Previous 1 50 100 ... 132 133 134 135 136 137 138 ... 150 200 201  Next Last


Szurkolói szemmel - Vasas-Invitel – Hódmezővásárhelyi NKC


2006. február 08.Ezen a napon női kézilabda csapatunk a Magyar Kupában volt érdekelt. A legjobb 8 közé jutásért a Hódmezővásárhely csapatával játszottunk egy ki-ki meccset!


Mocsai Lajos a mérkőzése előtt elmondta, hogy nehéz csatára számít, bejött… Nem sokkal a kezdés előtt a maroknyi Vasas szurkoló hangos bíztatásba kezdett. Hangjukat tisztán érthettük, hiszen a csarnokban még csak fél ház sem volt. A kevés néző érthetetlen, hiszen a lányoknak egyre jobban megy mostanában és gyakran parázs és izgalmas meccseket láthattunk.


18:00-kor a bíró belefújt a sípjába és elkezdődött a mérkőzés. A félidő első perceiben a vendégek próbálkoztak és fölényük gólokban is megmutatkozott. Nem is kellett több a piros-kék szimpatizánsoknak, hangosabb bíztatásba kezdtek. A lányok átérezték a mérkőzés fontosságát és az addigi kapkodó játékból tudatos összeszedett és eredményes játék lett. A jól megszokott páros, Tomori Zsuzsa és Szvetlana Moszkovaja góljainak köszönhetően már angyalföldi vezetést mutatott a kijelző. Az első játékrész vége felé több góllal is elhúzott a Vasas, de a vendégek felzárkóztak egy gólra, és ezzel kialakították a félidő eredményét, 14-13.


A szünetben a nézők azt találgatták, hogy egy esetleges győzelem után ki lenne a megfelelő ellenfél. Nos, a többség szerint a veszprémi csapat lenne az ideális ellenfél. Rövid szünet után következett a második játékrész. A lányaink a második félidő elején döntésre akarták vinni a továbbjutást, ennek volt köszönhető a több gólos vezetés, de a vendégek rendkívül jól tartották magukat, és rendre felzárkóztak egy gól különbségre. A hazai szurkolók idegeit a bírók döntései is borzolták, csakúgy repkedtek az olykor komikus bekiabálások.


A pályán eközben gyönyörű támadásokat láthattunk, de a védekezésben van még mit csiszolni. A kapuban Triffa Ági hozta a tőle a megszokott parádés védéseket. Ági nagyon kiegyensúlyozott és kitűnő formát mutat hetek, hónapok óta.


Következett a mérkőzés vége és az a bizonyos kritikus 5 perc. A két csapat folyamatosan dolgozta ki a helyzeteket, de góllal csak néhány fejeződött be. A vásárhelyiek másfél perccel a vége előtt elpuskáztak egy támadást, és az angyalföldiek támadhattak, akik ügyesen és taktikusan húzták az időt, majd egy távoli kísérlet gyanánt eldobták a labdát. Nem érdekelt senkit, hogy a támadásból nem született gól, hiszen megszólalt a duda mely a Vasas-Invitel továbbjutását jelezte.


A lányok kietettek magukért, jogosan járhatott nekik a vastaps. Kicsit nehézkesen de végül sikerült a Vasas együttesének megnyernie a mérkőzést.


Izgalommal várjuk a sorsolást!!!


Vasas-Invitel – Hódmezővásárhelyi NKC 28-27 (14-13) Legjobbjaink: Triffa, Tomori, Szilágyi és Simon


Szép volt lányok!


Hajrá Vasas!

Vigyorex


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown