First Previous 1 50 100 150 ... 187 188 189 190 191 192 193 ... 200 201  Next Last


Szurkolói szemmel – Vasas Opus-Via Óbuda - Nirvana TFSE


2006. február 17.A mai napon női röplabda csapatunk a TFSE csapatával csapott össze. A Nirvana kezd magára találni és megszerezte első győzelmét is. Ennek ellenére meglepő lett volna, ha szoros meccset vívtak volna a lányok.


A találkozó előtt a szurkolók köszöntötték Takács Zsófit születésnapja alkalmából.


Kevés néző előtt, de jó hangulatban kezdődött el a mérkőzés. Már az első percekben megmutatkozott a két csapat között különbség mely óriási pontkülönbségben is megmutatkozott. Gyakran több mint 10 pont volt a két csapat között. A mieink összeszedetten és magabiztosan játszottak. Az első szett fölényes, 15 pontos győzelmet hozott.


Következett a második játékrész. Nem tudni, hogy az angyalföldiek nem összpontosítottak eléggé vagy a TF csapata szedte össze magát, de kijelzőn több pontos vendégvezetést láthattunk. Kiegyenlített játék és hatalmas akarás jellemezte főiskolai csapatot. Felválta rabolták a pontokat a csaptok, míg nem a végét jobban bírta a Vasas és 25-22-re a második szettet is megnyerte.


A szurkolóktól zúgott:” a már csak egy szett…” és így is lett. Rövid szünet után a mérkőzés a 3. szettel folytatódott, itt az első szetthez hasonló játékot láthattunk, és csapatunk magabiztosan gyűjtögette a pontokat, és magabiztos 25-10-re hozta az utolsó szettet is.


Papírforma győzelem ezen az estén… jogosan járt a taps a lányoknak!


Vasas Opus-Via Óbuda - Nirvana TFSE: 3-0 (10, 22, 10)


Csapat: MELÉNDEZ-PÁL, Nyári 6, Józsa 4, HORVÁTH D. 16, Kovács T. 6, Ékes 7. Cs: Vatai (liberó), BORLAI 1, DÉGI 5, TAKÁCS ZS. 5, Soós 1.


A juniormérkőzésen is egész sok Vasas szurkoló maradt és új dalok, betanulásával töltötte el az időt.


A fiatalok lekövették a felnőttek példáját és sima 3-0-s győzelmet, arattak a TFSE fiataljai felett. Ezzel a győzelemmel a lányok továbbra is magabiztosan vezetik a junior bajnokságot.


Vasas Opus-Via Óbuda (junior) - Nirvana TFSE (junior): 3-0 (14, 17, 20)


Következő mérkőzésre február 23.-án kerül sor, amikor is a Gödöllő csapatai látogatnak el hozzánk! Parázs rangadóra számíthatunk, ahol a lányok számítanak a szurkolók bíztatására!


Szép volt lányok!


Hajrá Vasas!


Nagy Attila Vigyorex

Vigyorex


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown