First Previous 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 ... 50 100 150 200 201  Next Last


Aki nem rúgja be a helyzeteket... Bp. Honvéd-Vasas 1:0


Hiába vártuk ezt a mérkőzést annyira, hiába bíztunk benne, hogy győztesként hagyjuk majd el a pályát pénteken este, de végül a Honvéd, Borgulya góljával 1:0 arányban győzni tudott.

Nagyon hideg volt a Bozsik-stadionban, ennek ellenére sokan gondolták úgy, hogy a helyszínen tekintik meg a másodosztály csúcsrangadójának számító mérkőzést. Csapatunk a Posza - Vass, Plókai, Tóth, Gaál - Szabó, Füzi, Schultz, Sallai - Weitner, Keresztúri összeállításban kezdte a meccset. A mérkőzés elején a Honvéd került mezőnyfölénybe, ennek ellenére a Vasasnál adódtak az első lehetőségek. Előbb Keresztúri, majd Szabó Attila próbálkozott gólszerzéssel, de előbbinél Molnár Levente mentett, utóbbinál a kapufa segített a hazaiaknak. A félidő közepe felé átvettük a játék irányítását. Előbb Füzi Krisztián találta el a kapufát 12 méterről, majd a kispesti védők ügyetlenkedését követően Keresztúri vihette rá a labdát az ellenfél kapusára, de mielőtt azt elfektette volna, Molnárnak sikerült elcsennie a labdát. A szünetben az eredmény 0:0 volt, de valahogy érezni lehetett, hogy ennyi kihagyott lehetőség nem maradhat büntetlenül.
A második játékrészben először Plókai Attila próbálkozott egy harminc méteres lövéssel, de azt Molnár hárítani tudta. Innentől kezdve a Honvéd eggyel nagyobb sebességfokozatra kapcsolt, aminek következtében a Vasas teljesen beszororult a saját térfelére. Előbb Vén, majd Budovinszky volt veszélyes a kapunkra, de ezek még elkerülték Posza kapuját. Viszont a 79. percben Vén nagyszerű beadása után Borgulya megszerezte a kispestiek vezető, később kiderült győztes találatát. Megyebíró játékvezető hármas sípszava azt jelentette, hogy a Honvéd nyerte a rangadót, és előnyüket hét pontra növelték velünk szemben.
Sajnos továbbra is tart az a hullámvölgy, amibe csapatunk néhány hete belekerült, és úgy tűnik, hogy ebből még mindig nem sikerült kijönnünk. Sajnos azt kell mondanom, hogy ezt a mérkőzést a helyzetek alapján a Vasasnak simán hoznia kellett volna, de aki nem rúgja be a helyzeteket az nem érdemel győzelmet.
Túl kell lépnünk ezen a vereségen, hiszen csapatunkra nagyon nehéz feladatok várnak a közeljövőben. Szerdán a Magyar Kupában a nyolc közé kerülésért a Cegléddel mérkőzünk, szombaton pedig a Szegedet fogadjuk, ahol alkalom nyílik a javításra.

Hajrá Vasas!

Bándi Tamás
Bándi Tamás


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown