First Previous 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 ... 50 100 150 200 201  Next Last


Beharangozó: Vasas-Bodajk


Csapatunk a mai napon a Bodajk csapatával játszik délután három órakor.

A Vasas a bajnokságban a második helyen áll, azonos pontszámmal, a Nyíregyházával. Első a Budapest Honvéd, amely tegnapi BKV elleni győzelmével egy kicsit elszakadt az üldözőitől. Ebből következik, hogy a mai napon nagyon fontos lenne a győzelem. Már nem csak a Honvédra kell koncentrálnunk, hanem a nyírségiekre is. Ők a Dabassal játszanak, hazai pályán.
Az előzetes összeállítások alapján a Vasas nem a legjobb összeállításában játszhat, mivel a kulcsemberek közül Plókai Attila, Schultz Levente és Kovrig Ákos sem játszhat. Ettől függetlenül azt mondhatnánk, hogy a mérkőzés toronymagas esélyese a hazai alakulat. Viszont az ellenfelünk a bajnokságban az ötödik, esetleges győzelmével két pontra megközelítene bennünket. A bodajkiakról tudni kell, hogy az MTK tartalék együttese. Ott játszik Győri János, Kanta Szabolcs és Kanta József. A csapatot pedig Várszegi Gábor támogatja. Tehát nagyon nehéz mérkőzésre lehet számítani. Csapatunk eddigi hazai mérkőzéseit - kettőt leszámítva - hozta, ráadásul az előző hetekben tapasztalt hullámvölgyből is sikerült kikeverednie, amit jelez, hogy utolsó két mérkőzését nagy gólaránnyal nyert meg. A vendégek viszont idegenben eddig nem nagyon vitézkedtek. A megszerzett 23 pontjukból, csak nyolcat szereztek idegenben. Ez viszont nem jelenti azt, hogy feltartott kezekkel vonulnának ki a pályára vagy, hogy tíz emberrel próbálják majd végig védekezni a találkozót. Küzdelmes és izgalmas mérkőzés várható, amit megkavarhat majd a dolgokat az eső áztatta mély talaj is.
Most, mint szurkoló szólnék. Mindenki jöjjön ki a mérkőzésre, mert a csapatnak szüksége van a biztatásra! Hideg lesz, tehát öltözzenek fel jól, de mondom, érdemes lesz kilátogatni!

Bándi Tamás
Bándi Tamás


Hozzászólások (0 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown