First Previous 1 ... 46 47 48 49 50 51 52 ... 100 150 200 201  Next Last


Nehéz szülés volt! Vasas-Bodajk 2-1


Nagyon hideg volt. Ennek ellenére, az utóbbi hetek látogatottságához képest, elég sokan kijöttek a mai mérkőzésre. Még el sem kezdődött a mérkőzés, és a publikum máris örülhetett. Ugyanis megtudtuk, hogy üldözőnk a Nyíregyháza kikapott Dabason. Tehát tudtuk, ha nyerünk, előnyre tehetünk szert velük szembe.

Csapatunk a Posza – Kollár, Tóth, Vass, Aranyos – Füzi, Szabó, Schultz, Nagy – Weitner, Keresztúri összeállításban kezdte a találkozót. Ebből látszik, hogy Schultz végül tudta vállalni a játékot, ami a szurkolók körében egy kis megnyugvást jelentett.
A meccs nem úgy kezdődött, ahogy azt elterveztük. Tudtuk, hogy a Bodajk nem fog beállni tíz emberrel védekezni, de arra végkép nem számítottunk, hogy lesz olyan momentuma a találkozónak, amikor beszorítanak bennünket a saját kapunk elé. Az első lehetőség a vendégek előtt adódott, egy szöglet utáni kavarodás után. Miután csapatunk megnyugodott egyre másra alakította ki helyzeteit. Előbb Nagy Laci találta el a kapufát, majd Keresztúri András lövése szállt fölé. Sajnos megint kimaradtak a helyzetek, melynek egyenes következménye volt, hogy a Bodajk egy kontratámadás után, Kanta Szabolcs jól eltalált lövéséből vezetéshez jutott. Nem adta fel csapatunk a küzdelmet, de a szünetig újabb helyzetet már nem sikerült kialakítanunk.
A szünetben a szurkolók az esetleges cseréken törték a fejüket, de egybehangzó vélemény volt, hogy a második félidőben sikerül majd fordítanunk.
A második játékrész csere nélkül kezdődött. A Vasas került nagyrészt fölénybe, de ez meddőnek bizonyult, helyzetek továbbra is elmaradtak. A félidő közepén viszont egy jobboldalról beívelt labdát Nagy László fejelte a kapu jobb alsó sarkába. Óriási volt az öröm, mind a játékosok, mind a szurkolók körében. Ez a gól megadta a mérkőzés további hangulatát. A szurkolók tényleg elkezdtek szurkolni, a játékosok nagyobb sebességre kapcsoltak, érezni lehetett, hogy ez a mérkőzés nem fejeződhet be Vasas győzelem nélkül. A gól után cseréltünk. Bejött Hámori Ferenc és Sallai Balázs. A 86. Percben Hámori passzából Sallai indulhatott a kapu felé, aki elegánsan a kapu bal oldalába helyezte a labdát. 2-1!
A mérkőzés lefújása előtt, még Szilveszter Ferenc jutott játéklehetőséghez.
A játékvezető hármas sípszava után óriási ünneplés kezdődött. Ennek a győzelemnek nagyon nagy jelentősége volt, tudva a nyíregyháziak vereségéről. SZÉP VOLT FIÚK!
Még két mérkőzés vár a Vasasra. Jövő héten szombaton a Hévíz ellen, majd rá egy héttel Nyíregyházán zárjuk az évadot, remélhetőleg már az első helyen.

Bándi Tamás
Bándi Tamás


Hozzászólások (2 db)    Hozzászólás
 
MagyarEnglish

Login
Password
NewbieUnknown